RE-PLAY BLOG #58

Re-play letters blog zwart #58

Lieve vrienden,

 

Re-Play schrijft elke week een blog met daarin de gebeurtenissen van de afgelopen week. Check it out.

 

Beste vrienden,

Goed dat jullie er weer zijn. Hopelijk hebben jullie een mooie en succesvolle week meegemaakt.
Wij zijn dankbaar voor de zegeningen die we de afgelopen week mochten ontvangen.
Zoals in ons vorige blog beloofd, zullen we verder verslag uitbrengen van onze muzikale avonturen van de vorige keer.

We gleden over kilometers asfalt  van Friesland naar Den Haag. We kwamen aan op een heel chique feest. Het was een en al smokings en galajurken. In een mooi aangeklede zaal, in een prachtige ambiance, met enthousiaste mensen, verzorgden wij een gezellig optreden.

Bij de eerste klanken van ons openingsnummer stroomde de dansvloer al vol. Zo’n gebeurtenis geeft meteen extra adrenaline en we zetten ons beste beentje voor. Het gezelschap genoot van het ene nummer na het andere en ook hoogwaardigheidsbekleders, die aanwezig waren, lieten zich niet onbetuigd.

We gingen na het optreden met een tevreden gevoel naar huis.

Op zondag trapten wij laat af in Amsterdam.  In een sfeervolle bar/dancing baanden we ons een weg naar de kleedkamer. Er was bijna geen doorkomen aan, maar dankzij de portier die minimaal 2 meter lang is, zaten we al vrij snel op onze plek. In de stampvolle tent, werd ons optreden voorafgegaan door een performance van een Nederlandse volkszanger. Toen wij het podium betraden, zat de sfeer er al goed in. Alles liep gesmeerd, maar het hoogtepunt was toch, dat het uitgelaten publiek ons overstemde toen we “Never Nooit Meer” zongen. Wat geweldig om te ervaren dat dat lied niets aan kracht heeft ingeboet. Voldaan ploften wij neer op onze stoelen in de kleedkamer. De eigenaar was blij, de mensen waren blij, dus waren wij ook blij. We lieten Amsterdam achter ons liggen en reden zuidwaarts naar Rotterdam.

We hadden een druk weekend naar tevredenheid afgesloten.

Okay vrienden, we kijken met vreugde uit naar onze volgende ontmoeting.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

“Ieder doel begint met een droom.”

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU