RE-PLAY BLOG #9

Re-play_letters_blog_#9

Beste vrienden,

We vinden het fijn dat jullie er weer zijn en we hopen dat jullie gezondheid niets te wensen overlaat.

Op donderdag 23 april traden wij op in Thalia in Rotterdam. We waren gevraagd mee te werken aan een benefietavond „Als De Mieren Schreeuwen”. Er werd geld ingezameld om een film tegen zinloos geweld te financieren. Natuurlijk waren we van de partij, want we vinden het belangrijk om belangeloos aan bepaalde sociaal-maatschappelijke projecten mee te werken. Het was een geslaagde avond.

Op zaterdag stonden we in Uitgeest in de A9 studio’s op te treden. Dit is het voormalige Bob’s Party Saloon. Het betrof een Hollands feestje en het was afgeladen. De sfeer was geweldig en ook ons repertoire werd goed ontvangen. We gaven ons helemaal en kwamen met een lekker gevoel weer van het podium. In de kleedkamer praatten we nog na over hoe leuk het was. Na ons was het de beurt aan Danny de Munk & Gordon om de feestgangers te vermaken. Het was een fantastische avond.

Op Koningsdag waren we uitgenodigd om in Almere op te treden. Uit het verleden is gebleken, dat Almere garant staat voor een “volle bak” en ook nu was het niet anders. Gelukkig werkte het weer ook mee. De lucht was blauw. De zon schoot haar warme stralen op ons af, maar soms kroop een hinderlijke wolk ervoor maar dat mocht de pret niet drukken. Het plein was overvol en de mensen stonden schouder aan schouder te genieten van de acts die voorbijkwamen. We werden aangekondigd en trapten af met “Kijk Om Je Heen”. Het liep op rolletjes en we hadden er heel veel plezier in. Het is een overweldigend gevoel, wanneer een stampvol plein “Never Nooit Meer” staat mee te zingen. Heerlijk ! Na ons slotlied, werden we door een dankbare menigte teruggeroepen. We beloonden hun vraag met een mooie toegift en stapten tevreden van de bühne af. Backstage waren er lieve fans, die met ons op de foto wilden en die handtekeningen wilden. We namen daar netjes de tijd voor en blij gingen ze weer verder genieten van de andere artiesten. Almere was wederom een groot succes.

Okay vrienden, we wensen jullie een goede gezondheid en een fijne week. We zien jullie graag volgende week terug.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU