RE-PLAY BLOG #82

Re-play letters blog zwart #82

Lieve vrienden,

We heten jullie van harte welkom op deze druilerige dag. We kunnen het als vervelend ervaren of we geven er een positieve draai aan en zien de regen als een zegen.

We hopen dat jullie je goed voelen en dat jullie gezond zijn. Of je nou op je werk bent of thuis aan de slag gaat, laat dit een mooie dag worden.

Wij gingen gisteravond met een brede grijns op onze gezichten naar FunX. We werden stiekem binnengelaten door een aardige medewerkster en verdwenen in een aparte ruimte. We waren de mystery guest en de DJ’s, Shay en Morad, moesten er achter zien te komen welke artiesten ze voor zich hadden. Op zich zou dit niet zo moeilijk moeten zijn, ware het niet dat wij volledig vermomd waren met enge maskers en gewaden. Na een poosje doorvragen, werden we ontmaskerd. Opmerkelijk was het dat veel luisteraars en kijkers dachten dat het om Broederliefde ging.

Na een interessant gesprek met Shay en Morad, namen we plaats achter de microfoons. Begeleid door een paar bevriende muzikanten (Stanley Clementina, Quincy Adolphin en Gregory Pantophlet), zongen we “Jammin’ ” van Bob Marley. Verbazing alom; Re-Play op de reggae-tour. Het was de eerste keer dat we een dergelijk muziek-uitstapje maakten en het beviel ons goed.
Het was een mooie avond bij onze vrienden van FunX en we kijken uit naar ons volgende bezoek aan dit spraakmakende radiostation.

Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

“Laat komen wat komt, laat gaan wat gaat, zie wat overblijft.”

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU