RE-PLAY BLOG #8

Re-play_letters_blog_#8

Hallo vrienden,

Onze wens is dat het jullie goed mag gaan. Hopelijk hebben jullie een fijne week gehad.
Wij zijn een beetje bijgekomen van de inspanningen van de afgelopen weken. Nu de clipshoot achter de rug is, kunnen wij ons meer op andere activiteiten richten, zoals werken aan nieuwe songs.
Vorige week donderdag mochten we naar Dokkum afreizen voor een optreden. In een afgeladen zaal, waar eerder op de avond een modeshow was geweest, namen wij gretig bezit van het podium. Vol overgave brachten wij ons repertoire en het was heerlijk om te merken dat dit goed werd ontvangen. Een interessant detail was, dat ons publiek vrijwel uitsluitend uit vrouwen bestond. Haha ! De dames dansten er op los en gaven heel veel energie aan ons terug. Het was een fijne avond in het verre Friesland.
Onze actie, “Liefde Is”, is afgelopen zondag officieel afgesloten. Dit gebeurde met een mini-optreden in de woonkamer van Abbey van Tessel. Abbey was als winnares uit de bus gekomen bij onze actie. Naast de nodige cadeautjes, behoorde ook een mini-optreden in haar huiskamer tot de prijzen. Abbey had ons gevraagd of dit optreden plaats kon vinden op de verjaardag van haar zoontje, Jayvano. Uiteraard kwamen we aan haar verzoek tegemoet.
Abbey stond ons, met Jayvano op de arm, voor de deur al op te wachten. We werden hartelijk verwelkomd en naar binnen begeleid. Daar was het een gezellige drukte. Jayvano stond in het middelpunt van de belangstelling en daar genoot hij zichtbaar van. Het mooie mannetje glunderde van plezier.
We zongen enkele liedjes voor Abbey en Jayvano. Die lieve Abbey hield het niet droog en ook een paar familieleden en vrienden pinkten een traantje weg. Iedereen wist dat Abbey deze positieve stimulans dik verdiend had en iedereen gunde het haar ook.
Nadat we gezongen hadden, gingen we met iedereen op de foto en na verloop van tijd namen wij afscheid van Abbey, Jayvano en de rest van het gezelschap. We werden vriendelijk uitgezwaaid en vervolgden onze weg. Het was een prachtige afsluiting van een leuke actie, waar bijzondere mensen aan hebben meegedaan.
Okay vrienden, we wensen jullie een goede gezondheid toe en kijken alweer uit naar onze volgende ontmoeting.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU