RE-PLAY BLOG #7

Re-play_letters_blog_#7

Zeer gewaardeerde vrienden,

Wederom mogen wij jullie verwelkomen op deze mooie dag. We hopen dat jullie in goede gezondheid hebben genoten van de afgelopen week. De fotosessie van 2 weken geleden heeft geresulteerd in prachtige foto’s. Materiaal genoeg om uit te kiezen.

Bij ons stond de hele week in het teken van de naderende clipshoot. Dat betekent dat we extra aandacht gaven aan de choreografie, die voor de videoclip bedacht was. Eindelijk was het zover. Dinsdagavond vertrokken wij naar de locatie. In het hotel aangekomen, konden wij onze enthousiasme niet bedwingen en al gauw stonden we te repeteren. Aangezien we de volgende ochtend om 7 uur onze warme bedden moesten verlaten, besloten we na een uur naar onze kamers te gaan.

De volgende ochtend vertrokken we na een verfrissende douche en een  stevig ontbijt naar de locatie waar het allemaal zou gebeuren. Het was een zonovergoten dag en de sfeer was uitermate positief. Iedereen had er zin in. De gerenommeerde clipproducent, Bobby Boermans, stuurde het project aan en de professionele crew zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep. Het ligt in de lijn der verwachting dat de clip van uitzonderlijke kwaliteit zal zijn, gezien de werkwijze, de speciale apparatuur en de 50 figuranten die aanwezig waren. Er werd hard gewerkt en iedereen deed zijn/haar uiterste best om dit tot een groot succes te maken. Zelfs Tony Berk, de baas van de platenmaatschappij en overkoepelend projectleider Giorgio Tuinfort waren de hele middag en avond aanwezig om het proces van dichtbij mee te maken. Hun aanwezigheid was zeer inspirerend voor iedereen.

Rond 1 uur ‘s nachts konden we juichen en applaudisseren,  omdat de laatste opnames net achter de rug waren. Na een lange middag en avond, kwamen we moe, maar voldaan weer in het hotel aan. Inmiddels was het 2 uur ‘s nachts. We zochten onze weg naar de kamers, sprongen onder de douche en doken vervolgens ons bed in. Eigenlijk kunnen we niet wachten tot we het eindresultaat te zien krijgen,  maar we hebben geen keus. Er zit niets anders op, dan dat we geduld moeten hebben totdat de clip klaar is. Dan kunnen we allemaal genieten van de nieuwe clip van Re-Play.

Okay vrienden, we wensen jullie een prachtige week toe en we voorzien jullie volgende week weer graag van de nodige informatie.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU