RE-PLAY BLOG #67

Re-play letters blog zwart #67

Lieve vrienden,

We willen jullie het liefst overladen met positieve berichten en verhalen.

Gelukkig hebben we meestal ook genoeg positief nieuws voor jullie. Zo kunnen we melden dat het iedereen van Re-Play goed gaat. We hopen dat dit bij jullie ook het geval is.

Helaas moeten wij aangeven, dat we met diepe verslagenheid hebben vernomen dat er 2 Nederlandse militairen in Mali zijn omgekomen, tijdens een oefening. Onze gedachten gaan uit naar de nabestaanden van deze militairen.

Eveneens melden wij met grote moedeloosheid dat het nieuws ons bereikte, dat er voor de zoveelste keer een weerloze “zwarte” man in de Verenigde Staten, door de politie is doodgeschoten. Je vraagt je af in wat voor wereld we leven. Je vraagt je af, wanneer dit onrecht ophoudt. Je vraagt je af, waarom er niets tegen gedaan wordt. Je vraagt je af, wat wij kunnen doen om dit uitzichtloze geweld te stoppen. Je vraagt je af, waarom er zoveel onrecht, haat en onverdraagzaamheid is in de wereld. Wij laten ons niet ontmoedigen en blijven op een positieve manier iedereen aansporen, om te werken aan een betere wereld, voor ons, onze kinderen en hun kinderen. Daarom sturen we jullie bij deze een onnoemelijk grote berg liefde toe.

“SPREAD LOVE !”

LOVE !!!

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU