RE-PLAY BLOG #6

Re-play_letters_blog_#6

Vrienden,
Gelukkig zijn jullie er weer. We hopen dat jullie gezondheid in orde is en dat jullie een heel fijn paasweekend hebben gehad. Het was weer een turbulent weekje voor Re-Play.

Vorige week hebben we tv-opnames gemaakt voor “Goor Draait Door”. Er was vreugde alom, toen we na zo’n lange tijd weer met Gordon “Never Nooit Meer” stonden te zingen. Het was een heel bijzonder moment.

Tijdens de repetities vlogen de grappen je om de oren en er werd heel wat gelachen. We denken dat er in de uitzending van zaterdag 11 april, om 21.50 uur bij RTL 4, leuke beelden van dit gezamenlijke optreden te zien zullen zijn.

Na het gezellige tv-optreden bij Gordon, spoedden wij ons naar de première van Fast & Furious 7. Op het plein voor de bioscoop stond een aantal prachtige auto’s. We keken onze ogen uit. De rode loper was uitgerold en we mochten voor de vele fotografen poseren, zodat ze ons op de gevoelige plaat konden vastleggen.

Hier en daar kregen we op een vriendelijke manier een microfoon onder onze neus geduwd en mochten we de vragen van de aanwezige pers beantwoorden. Bij de ingang werden we door lieftallige dames van een hapje en drankje voorzien en vervolgens zochten we onze weg naar de zaal. Tijdens de film werden we helemaal meegezogen in het verhaal met supersnelle auto’s, stoere mannen, bloedmooie vrouwen en geweldige special effects. De actie spatte van het witte doek af. Het schitterende acteerwerk van Paul Walker zorgde voor een mengeling van bewondering en droefenis. We dachten terug aan het tragische verkeersongeluk dat hij helaas niet overleefde. We zullen hem missen.

We repeteren vrijwel dagelijks voor de opnames van de eerste videoclip van dit project. De choreografie wordt steeds mooier en soms duizelt het ons letterlijk voor ogen (haha!). Zaterdag meldden wij ons om 10 uur op locatie voor een fotoshoot. In een schitterende en sfeervolle ambiance werden de foto’s geschoten. Om 17 uur was deze sessie afgerond. Het kan bijna niet anders of er moet geweldig materiaal bij zitten. We zijn heel benieuwd om het resultaat te zien.

Okay vrienden, we rekenen op jullie aanwezigheid volgende week. Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love ! Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU