RE-PLAY BLOG #57

Re-play letters blog zwart #57

Vrienden,

Wat fijn dat wij elkaar hier weer kunnen zien. We hopen dat jullie levens net zo warm zijn als de zonnestralen waarmee we de laatste tijd verwend worden.
Wij proberen om, naast al onze dagelijkse inspanningen, zo veel mogelijk te genieten van de zonnige dagen.
Het voorbije weekend was er een met 4 mooie optredens. Helaas hadden ze allemaal een besloten karakter, waardoor we jullie aanwezigheid daar moesten missen. Desalniettemin waren het fantastische optredens.
Allereerst mochten we op vrijdagavond naar Amsterdam om daar op een personeelsfeest de vreugde te verhogen. En gefeest werd er !
Het werd een latertje en enkele mannen van Re-Play moesten de volgende ochtend vroeg uit de veren. De zaterdag bracht de gebruikelijke drukte met zich mee en voordat we het beseften, bevonden we ons weer op de snelweg, richting Friesland. Gelukkig was het niet druk op de weg, zodat we goed de vaart erin konden houden. We zoefden voorbij weilanden, boerderijen en bedrijven. In de gouden zonnestralen van de namiddag, dartelden lammetjes in de wei. Op de achterbank klonk de zware adem van een van de Re-Players, die door de lange rit en de aangename temperatuur in de auto zijn ogen niet meer open kon houden.  In een riante villa, fraai gelegen aan een van de Friese meren, traden wij in de riante woonkamer op. De vrouw des huizes was jarig en haar echtgenoot had haar Re-Play cadeau gedaan. Het was swingen geblazen. Jong en oud genoot van de klanken die we voortbrachten. Na een warme groet, verlieten we het mooie Friesland en gingen wij op weg naar het volgende optreden.
Okay vrienden, met jullie goedvinden, zullen we de volgende keer verslag uitbrengen van de overige 2 optredens.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
“Wat je met liefde plant, raakt nooit uitgebloeid.”
Love !
Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU