RE-PLAY BLOG #5

Re-play_letters_blog_#5

Lieve vrienden,

Wij vinden het heel leuk dat jullie er weer zijn en we hopen dat het een ieder goed gaat.
Onze actie “Liefde Is”, is afgelopen en de winnares is Abbey van Tessel geworden. Het mag wel duidelijk zijn, dat het een zeer moeilijke, maar leuke , opgave was om een winnaar uit te kiezen. Er waren zoveel prachtige en emotionele verhalen. We bedanken jullie enorm voor de openhartigheid waarmee jullie je diepste gevoelens met ons hebben gedeeld.
Na intensieve voorbereidingen en met de nodige spanning, betraden wij afgelopen vrijdag het podium van Harders Plaza. Voor het eerst na 10 jaar stonden we weer met Mark op de bühne. We werden schitterend aangekondigd en met veel enthousiasme ontvangen.
Ongelooflijk dat het tijdens zo’n optreden net voelt, alsof Mark nooit weg is geweest. De verloren zoon is  terug.
Op zaterdag mochten we op een prachtige 70/80 party, in Leiden, acte de présence geven. Ook hier wachtte ons een warm onthaal en we namen gepassioneerd bezit van het podium. Het publiek genoot zichtbaar van onze eigen nummers, alsook van de mooie Motown- en soul stukken, die we ten gehore brachten. De kop is eraf.
Binnenkort gaan we onze nieuwe videoclip schieten en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Daarvoor reizen we af naar het buitenland. Het zijn stormachtige ontwikkelingen in deze fase bij Re-Play. Dat betekent een overvolle agenda en weinig slaap. Haha !
Okay vrienden, we zien jullie graag volgende week weer, blakend van gezondheid.
Wij wensen jullie een fantastisch paasweekend toe. Niet teveel paaseieren eten hoor.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU