RE-PLAY BLOG #44

Re-play letters blog zwart #44

Hallo vrienden,

Het voelt goed, om elkaar weer hier te treffen. We zouden het heel fijn vinden, als het iedereen goed gaat.

Eerst wensen we jullie sterkte met het verlies van een geweldige artiest. Met David Bowie zijn we een icoon kwijtgeraakt. Zijn liedjes blijven altijd leven.

We hebben een drukke, maar leuke week achter de rug. Gisteren was wel het hoogtepunt van de afgelopen week. We reisden al vroeg naar Amsterdam, om te repeteren voor de theatershow van the Soul Brothers. De repetitie, met orkestleider Iwan van Hetten, verliep voorspoedig. In een ontspannen sfeer werden de liedjes doorgenomen. We verheugen ons nu al op onze deelname aan de theatershows van deze mannen, op vrijdag en zaterdag aanstaande.

Na het repeteren reden we ijlings, met knorrende magen, naar een welbekende roti-shop in Amsterdam, waar we ons met enthousiasme op de smakelijke roti’s stortten. Deze lekkernij spoelden we weg, met tropische sappen. Verzadigd gingen we richting tv-studio van DWDD. We werden netjes ontvangen en begeleid naar onze kleedkamer. Eerst gerepeteerd en daar stonden we dan ‘s avonds.
We zongen een gedeelte van het lied “Niet Als Jou” van De Jeugd Van Tegenwoordig. We voelen ons vereerd, dat we gevraagd zijn om een lied van deze spraakmakende groep te doen. We hebben een eigen vertolking van dit nummer op het nieuwe album (“De Jeugd Vertegenwoordigd”) van deze heren staan.

De productie van het lied, was in handen van de bekwame producers van Cruise Control: Rutger Kroese, Kris Salvatore en Jeremia. Ze hebben er een smaakvolle ballad van gemaakt, dat helemaal bij Re-Play past.

Tijdens ons optreden bij “De Wereld Draait Door”, werden we op de vleugel begeleid door Leroy Bergtop.

We hebben enorm genoten van ons tv-optreden en we zijn trots op onze uitvoering van ” Niet Als Jou”

Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

“Alles heeft zijn schoonheid, maar niet iedereen ziet haar”

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU