RE-PLAY BLOG #4

Re-play_letters_blog_#4

Hey vrienden,

Fijn dat jullie er weer zijn en hopelijk allemaal in goede gezondheid. We hebben de afgelopen week heel wat meegemaakt en we willen het een en ander met jullie delen.

Met gemengde gevoelens hebben we de vele reacties op onze “Liefde is…” actie gelezen. Bij sommige brieven kregen we een brede grijns op ons gezicht en andere brieven raakten ons diep en bewogen ons tot tranen toe. We willen iedereen bedanken voor hun openheid en vertrouwen. Maandag 30 maart maken we een winnaar bekend.

Ook zijn we afgelopen week met een grote dosis enthousiasme naar Amsterdam gereisd, om in de studio van Tjeerd Oosterhuis een prachtige en sfeervolle song op te nemen. We werden er heel blij van. Niet alleen is Tjeerd een producer van het allerhoogste niveau, maar als persoon is hij ook een absolute topper. Hij stelt je op je gemak en als je achter de microfoon staat, haalt hij meer uit je dan je had verwacht.

11051846_10152810374152810_6035135445305720040_n

Verder mochten we in Hilversum kennis gaan maken met het team van onze nieuwe platenmaatschappij, 8ball. Het was een zeer prettige kennismaking en de werklust droop van het team af. Ze hebben er ontzettend veel zin in en wij ook. Dit wordt leuk!

Vervolgens waren we aanwezig bij de première van de theatershow van Glennis Grace. Het is werkelijk indrukwekkend hoe mooi deze prachtige vrouw kan zingen. Ze weet te ontroeren met ingetogen, “kleine” liedjes en met haar onnavolgbare hoogte en kracht brengt ze de hele zaal in extase. We hebben vol bewondering genoten van deze bijzondere zangeres.

Tenslotte willen we met jullie delen, dat we de laatste voorbereidingen treffen voor de optredens van komend weekend. We vinden het wel spannend, maar kijken er met veel plezier naar uit. Hoe zal het zijn om weer met de oude bezetting op het podium te staan? We hebben nu al voorpret.

Helaas kunnen we jullie nog niets van onze nieuwe nummers laten horen, maar daar komt gauw verandering in. Nog even geduld. Uiteraard volgt volgende week een nieuw verslag van ons en we hopen jullie dan weer gezond en wel aan te treffen.

Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor anderen. Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU