RE-PLAY BLOG #39

Re-play letters blog zwart #39

Beste vrienden,

Het is goed om jullie vandaag weer te verwelkomen. We hopen dat iedereen gezond is.

Wij prijzen ons gelukkig, dat we weer flinke successen mogen boeken in muziekland. In korte tijd mochten wij bij belangrijke tv-programma’s optreden. Zowel bij “Koffietijd“, “Late Night“, alsook bij “Dino” konden we onze single “Er Is Geen Ander” uitvoeren. Het resultaat kon ook niet uitblijven. Het aantal downloads op iTunes schoot omhoog en daardoor kwamen wij binnen op nummer 18 in de iTunes top 30. We zijn ontzettend blij hiermee en heel dankbaar voor jullie support. We hopen deze lijn te kunnen voortzetten en nog verder te stijgen in de hitlijsten. Hoe mooi zou het zijn als meerdere radiostations de single op de playlist zouden plaatsen.

Dan staan we er ook nog bij stil, dat Suriname haar 40-jarige onafhankelijkheid gisteren (woensdag 25 november) feestelijk heeft gevierd.

Regelmatig staan wij ergens in het land op te treden. Meestal betreft het besloten optredens. Gelukkig kunnen we jullie melden, dat we aanstaande vrijdag (27 november) een openbaar optreden hebben in Holland Casino Scheveningen. We hopen jullie daar te zien (en te spreken).

Okay vrienden, graag tot de volgende keer.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

“Wie goed doet, goed ontmoet”

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU