RE-PLAY BLOG #36

Re-play letters blog zwart #36

Lieve vrienden,

Hoe gaat het met jullie ?
We hopen dat jullie die vraag positief beantwoorden.

Het is niet vanzelfsprekend dat we deze nieuwe dag mogen omarmen en daarom zijn we heel dankbaar voor onze zegeningen.

Het doet een ieder goed, als hard werken wordt beloond. Wij en ons gehele team, hebben hard gewerkt aan onze nieuwe single “Er Is Geen Ander”. Terwijl de radiopromotie langzaam op gang komt, zijn de tv-tjes al een feit.

Zonder al te veel verkeershinder reisden wij naar Eemnes voor de uitvoering van ons nieuwe nummer. Hoe heerlijk was het dat we bij Koffietijd ons liedje mochten doen. Quinty en Loretta zijn absoluut toppers. We danken hen hartelijk voor de mogelijkheid die ze ons geboden hebben. Zij en hun crew hebben heel goed voor ons gezorgd. Leuk programma, leuke mensen. Ook onze terugreis verliep zonder storende dingen. Klik hier voor het optreden. Mocht je onze single gemist hebben kan je hem hier, I-tunes,  YouTube en Spotify, bezichtigen en/of beluisteren.

Natuurlijk loopt onze bloemenactie nog! Mail je aankoopbewijs naar info@re-play.nl en wie weet komen wij zelf een bos bloemen brengen naar jou voor jouw geen ander. We hebben nog een aantal bossen weg te geven!

Dinsdagmiddag begaven wij ons naar Ermelo voor een optreden. Nadat Henk en Alwin in Rotterdam waren opgehaald, reden we naar Hilversum om Sam en Mark op te halen. Het was rustig op de weg en we kwamen voor de geplande tijd aan op locatie. Het geeft heel veel rust, wanneer je op tijd op je afspraak bent. We werden naar onze kleedkamer gebracht en konden even lekker ontspannen.

Toen het tijd was, kwamen we, al zingend, van achter in de zaal op. Het was een totale verrassing en dat was ook precies de bedoeling. Voor deze bijzondere aangelegenheid waren we met een kerstliedje begonnen. Daarna zetten we ons eigen repertoire in en barstte het feest los. De gasten (van Ici Paris XL) dansten dat het een lieve lust was. Geweldig publiek in een geweldige sfeer.

We gingen met een goed gevoel naar huis.

Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor elkaar.

“Waarheen je ook gaat, ga met je hele hart”.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU