RE-PLAY BLOG #35

Re-play letters blog zwart #35

Vrienden,

Gelukkig zijn jullie er weer. Dat jullie in blakende gezondheid mogen verkeren. Wij hopen dat jullie een vruchtbare en gezegende week hebben gehad.
We hebben de laatste tijd niets te klagen over het weer. Geniet er met volle teugen van.
In ons vorige blog spraken wij de verwachting uit, een aanzienlijk aantal views op YouTube te zien. Die hoop komt inderdaad uit, want er is sprake van een behoorlijke toename. Ook op Facebook groeit het aantal vrienden nog steeds. We zijn heel blij en dankbaar.
Ook hadden we aangekondigd meer details te geven over onze radio- en tv-promotie. We gaan weer op bezoek bij verschillende radiostations. Volg ons op Facebook en je weet precies welk station we aandoen. Wat de tv betreft, kunnen we vermelden, dat we op zondag 8 november bij het programma “Thuis op zondag” van SBS, onze single mogen doen. De uitzending is van 17.00 – 18.30 uur.
Dan hebben we een toezegging van “Koffietijd” op zak. Er wordt alleen nog gekeken naar een geschikte datum. We hebben er heel veel zin in.

Ondertussen treden we regelmatig op in het land. Het is alleen jammer dat we jullie daarvoor niet kunnen uitnodigen, omdat het om besloten feesten gaat. We hopen binnenkort weer veel openbare optredens te krijgen.

Okay vrienden, we zien elkaar volgende week weer. Veel geluk en een goede gezondheid toegewenst.

Zorg goed voor elkaar en voor anderen.

“Het lijkt altijd onmogelijk, totdat het gedaan is”.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU