RE-PLAY BLOG #33

Re-play letters blog zwart #33

Hallo vrienden,

We mogen elkaar weer ontmoeten op deze nieuwe dag. We hopen dat deze dag veel goeds mag brengen voor een ieder. Hopelijk was jullie week ook erg leuk.
Hoewel niet altijd even zichtbaar, wordt er continu hard gewerkt aan onze carrière. Heel ons team is constant bezig met nieuwe, positieve impulsen. Het resultaat kan ook niet uitblijven. We zien het terug in onze optredens en in ons contact met jullie, via social media. Het aantal vrienden en volgers groeit gestaag. We danken jullie hartelijk voor jullie trouwe steun.
Dan is daar eindelijk het moment; de langverwachte videoclip is vanaf vrijdag 16 oktober exclusief te zien op onze Facebook page. Op dit moment is er al een sfeervolle teaser op onze FB-page te bezichtigen. We wensen jullie alvast veel kijk- en luisterplezier.
Veel van onze vrienden en fans vragen ons of het waar is dat wij in december een concert in Suriname geven. Er is een uitgebreid artikel over verschenen in het magazine van de SLM. Aanvankelijk waren er inderdaad plannen om dat te doen, maar door omstandigheden (vanuit de organisatie), gaat dit concert helaas voor nu niet door. Wellicht is er in 2016 ruimte voor een dergelijk evenement.

Okay vrienden, we wensen jullie het allerbeste toe en we zien jullie graag volgende week, in goede doen, terug.

“Het is altijd het juiste moment om iets goeds te doen”.

Love !

 

Re-Play

erisgeenander

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU