RE-PLAY BLOG #32

Re-play letters blog zwart #32

Goede vrienden,

Onze levens kabbelen voort of raken juist in een stroomversnelling. Of het nou het een is of het ander, wij hopen dat jullie in ieder geval in goede gezondheid verkeren. Laten we niet vergeten iedere nieuwe dag weer te waarderen en te koesteren. Laten we ook dankbaar zijn voor de zegeningen in ons leven.

De spanning loopt nu wel een beetje op. Wanneer komt de nieuwe single nou uit ? En de clip ? Ja lieve vrienden, we weten het. Jullie geduld wordt danig op de proef gesteld. We kunnen jullie melden, dat het nieuwe materiaal deze maand met een ieder wordt gedeeld. Exacte data volgen nog via onze blogs en social media kanalen.

Sam heeft, glimmend van trots, de 16de verjaardag van zijn zoon, Jayden, gevierd. Wat een grote en knappe kerel is hij.

Mark heeft de Dj’s van radio 3 verrast met een bootcamp op het eiland Pampus. Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van radio 3 waren de heren bij elkaar om deze bijzondere mijlpaal te vieren. Mark had een verrassing voor ze in petto en heeft ze flink afgebeuld. Na afloop lagen de mannen allemaal voor Pampus.

Vrienden, wij vertrouwen erop jullie volgende week weer te “zien”. Maak er een mooie week van. Veel geluk en een goede gezondheid.

“Geen doel is te ver, als je er echt in gelooft.”

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU