RE-PLAY BLOG #31

Re-play letters blog zwart #31

Lieve vrienden,

We zijn alweer een week verder. Wat vliegt de tijd zeg. Het voelt goed om jullie hier weer tegen te komen. Wij hopen ook dat het iedereen op alle fronten goed gaat.
We staan te trappelen van ongeduld om de nieuwe single en videoclip met jullie te delen. Het kan echt elk ogenblik zover zijn.

Zaterdag jongstleden hebben we met volle teugen genoten van een 90’s party in Nieuw Vennep. In een grote hal, met 1000 bezoekers, mochten wij onze show neerzetten. Van de vele bezoekers was het overgrote deel vrouw, hetgeen altijd weer zorgt voor een bijzondere sfeer.

Het was ook erg leuk om onze collega’s van T-Spoon daar tegen te komen. Ook zij zorgden voor een wervelende show.
Op het moment dat er geen live-act op de bühne stond, zorgde de ervaren Dj, Rob van Rossum, ervoor dat het publiek in extase raakte door de mooie plaatjes die hij draaide.

Natuurlijk gebeurt er ook het een en ander in onze privé-levens. Mark heeft een mooie fotoshoot en interview gedaan voor het Veronica magazine. In dit interessante interview vertelt hij hoe hij de strijd aanbond met de overtollige kilo’s. Deze magazine ligt deze week in de winkel en bij menigeen op de deurmat.

Okay vrienden, we wensen jullie het allerbeste toe.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU