RE-PLAY BLOG #3

blog3

Beste vrienden,

We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid verkeren en we hopen dat jullie ook een fantastische week hebben gehad. Wederom wat nieuwtjes van Re-Play. We genieten enorm van jullie betrokkenheid. Er zijn zoveel reacties gekomen op onze actie “Liefde Is”. Geweldig !!┬áSommige reacties maakten ons vrolijk, bij andere reacties pinkten we een traantje weg.

Het repeteren, componeren en opnemen van liedjes gaat onverminderd door. Gelukkig worden deze activiteiten aangevuld met wat kleine uitstapjes. Zo waren we afgelopen dinsdag, strak in ‘t pak, te gast bij de uitreiking van de Buma Awards. We hebben genoten van de entourage en van al het moois dat de Nederlandse muziekindustrie voortbrengt.

We hebben al zoveel liedjes ontvangen van bekende en minder bekende songwriters en producers, dat we makkelijk 5 albums kunnen opnemen. We stellen het zeer op prijs.
Het doet ons veel plezier om te merken, dat er ook interesse in het buitenland is voor het hernieuwde Re-Play. Met name uit Suriname komen er regelmatig aanvragen binnen voor optredens/concerten daar. Zodra we die kant op gaan, zullen wij jullie melden. We gaan ervan uit dat jullie natuurlijk allemaal meegaan.

De nieuwste ontwikkelingen krijgen jullie volgende week van ons te horen. Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU