RE-PLAY BLOG #29

Re-play letters blog zwart #29

Hallo vrienden,

Goed om jullie vandaag weer te ontmoeten. We hopen dat jullie gezondheid niets te wensen overlaat en we hopen ook dat jullie een prettige en succesvolle week hebben gehad.

Het bijzondere optreden, waar we in het vorige blog op wezen, heeft inmiddels plaatsgevonden. Gisteren waren we al om 12.30 uur in Ahoy, Rotterdam. Na een stevige lunch, begonnen we met de doorloop van het programma. Het was een zeer gevarieerd en erg leuk programma. Heel apart was het dat wij Rapper’s Delight van The Sugar Hill Gang deden, althans een stukje van de rap, met een deels aangepaste tekst. Een van de mannen van Re-Play ( we noemen weer geen namen, hihi ) verzwikte z’n tong bijna, bij het uitvoeren van de rap. ‘s Avonds kon het feest losbarsten voor de mensen uit het onderwijs welke ongeduldig wachtte op de aftrap. Toen wij het podium betraden, greep een vrouwelijke collega ( uit het onderwijs ) van Alwin haar kans en schreeuwde heel luid zijn naam door de zaal. Met een minzaam lachje en een vriendelijk handgebaar liet
Alwin het over zich heen komen. De meesters en juffen in de zaal, lieten zich door de muziek meevoeren en stonden te zingen en te swingen. Al met al was het een gezellig feest, waar wij deel van mochten uitmaken. Rond 23.00 uur sloten wij deze lange werkdag af en spoedden ons huiswaarts.

Na de repetitie haalde onze manager zijn laptop te voorschijn om ons de eerste edit van de clip te laten zien. Wat een mooie beelden! We willen gelijk van de gelegenheid gebruik maken om iedereen (nogmaals) te bedanken voor jullie persoonlijke inzendingen. Wat een liefdevolle beelden! Dank hiervoor. Zodra wij weten wanneer de clip on line komt lezen jullie dat natuurlijk als eerste hier of via onze social kanalen.

Verder is het super tof om te vertellen dat Mark volgende week met een aantal andere mensen in het Veronica Magazine staat. Mark vertelt hier hoe hij zo is afgevallen en wat dat met hem als persoon heeft gedaan. Zeker de moeite waard om te checken!

Okay vrienden, we wensen jullie het allerbeste toe voor de komende week en kijken uit naar onze volgende ontmoeting.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU