RE-PLAY BLOG #28

Re-play letters blog zwart #28

Beste vrienden,

Welkom op deze zonnige dag. Hopelijk gaat het jullie goed. Was jullie week ook zo druk als die van ons ? Pfffff…..!!!!!!!
We zijn al geruime tijd bezig met de voorbereidingen van een optreden, dat gaat plaatsvinden op 16 september. Het gaat om een bijzonder bedrijfsfeest in Ahoy Rotterdam. Bij wijze van uitzondering, hebben we voor dit feest een aangepast repertoire. Dit op speciaal verzoek van de organisatie.

Zo kan het gebeuren dat Re-Play een echte rap aan het leren is. Het is niet gebruikelijk dat we op allerlei verzoeken ingaan, maar in dit geval is het een leuke uitdaging. We zorgen er in ieder geval voor, dat we de 2000 gasten op 16 september iets moois kunnen voorschotelen.

Na alle uitnodigingen die we hebben ontvangen voor premières van Hollywood-films, is het nu de beurt aan een Surinaamse speelfilm. Met grote dankbaarheid hebben wij de invitatie voor de gala-première van deze film, “Lobi Singi”, aanvaard. Aanstaande zaterdag zullen wij, strak in ‘t pak, in Amsterdam verschijnen, om deze bijzondere première bij te wonen.

Daarnaast zijn we allemaal druk doende in onze privé situaties.
Eja, de zoon van Mark, is dit schooljaar begonnen in de brugklas van het voortgezet onderwijs. Hij heeft het heel erg naar zijn zin en hij zet z’n beste beentje voor.
Okay vrienden, we zien elkaar de volgende week weer. Goede gezondheid en veel succes.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU