RE-PLAY BLOG #27

Re-play letters blog zwart #27

Hey vrienden,

Daar zijn we weer en het is heel leuk dat jullie er ook zijn. Hopelijk hebben jullie een fijne week gehad en gaat het goed met jullie.

Ons optreden van zaterdag jongstleden in Hilversum was een doorslaand succes. Wij zetten, zoals gewoonlijk, ons beste beentje voor en het publiek omarmde onze inspanningen met veel applaus en gejuich. Het was een genot om voor een volle marktplein op te treden.

We hadden de beschikking over een grote ruimte in een club, die als kleedkamer dienst deed. Daar konden we ook even rustig repeteren. Tijdens het oefenen met de microfoonstandaards, voor ons kunstje in “Mona Lisa”, raakte een van de leden van Re-Play bijna zijn voortanden kwijt. We noemen geen namen, hihi. Diegene trapte zo hard op de ronde voet van de microfoonstandaard, dat deze met een grote vaart zijn gezicht naderde. Hij kon nog net op tijd zijn hoofd wegtrekken. De microfoon, die overigens zwaarder is dan menigeen denkt, schampte net zijn wang. Het zou een lastig verhaal worden om met een aantal ontbrekende voortanden op te treden. Het zou waarschijnlijk ook ten koste gaan van de verstaanbaarheid. Nou, gelukkig liep het allemaal goed af.
Op verschillende locaties in Hilversum waren er artiesten te zien. Het was een drukte van belang; een en al gezelligheid.

Natuurlijk namen we de tijd om met onze fans op de foto te gaan en een praatje te maken.
We bedanken jullie voor de mooie filmpjes van het optreden, die veelvuldig op social media zijn geplaatst.

We zien jullie graag in goede gezondheid terug bij ons volgende blog. Dan hebben we meer nieuws over onze volgende single! We kunnen wel alvast een tipje van de sluier oplichten. De titel, “Er Is Geen Ander”. Wil jij dagelijks op de hoogte blijven van het laatste Re-Play nieuws check dan onze social kanalen:

Facebook

Instagram

Twitter
Okay vrienden, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love !

Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU