RE-PLAY BLOG #2

blog2

Hallo vrienden,

Daar zijn we weer. We hopen dat het goed gaat met jullie allemaal. Het zijn ontzettend drukke tijden voor ons, maar wel die drukte waar je blij van wordt. Naast onze andere activiteiten besteden we uiteraard heel veel aandacht aan de muziek. Er wordt naar hartelust gecomponeerd en gerepeteerd. Topchoreograaf Roy Julen tilt de show naar een ander niveau. Regelmatig raken onze benen in de knoop, maar uiteindelijk komt het altijd weer goed.

Met de internationaal geprezen producer, Giorgio Tuinfort, zijn we de studio ingedoken. We hebben een on-Nederlands mooi uptempo nummer opgenomen. Morgen gaan we met supertalent Léon Palmen (Champagne Gold) de studio in om een bloedstollende ballad op te nemen. Jullie oren zullen zeker verwend worden.

Openbare optredens in de hernieuwde samenstelling zijn op 27 maart in Legends in Harderwijk en op 28 maart in Holiday Inn Event Center in Leiden.

We zijn heel blij met jullie mooie reacties en steun. Oh, er is nog zoveel te melden, maar dat komt volgende week. Okay, zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Love ! Re-Play.

Terug

Menu
MENU