RE-PLAY BLOG #19

Re-play letters blog zwart #19

Hey vrienden,

Daar zijn we weer. Ook deze week heten wij jullie van harte welkom. Hopelijk gaat het goed met jullie.
“Puur Geluk” heet het programma waar wij aan hebben meegewerkt. We mochten daar een van onze favoriete liedjes zingen. Morgen, vrijdag 10 juli, is het te zien om 20:30 uur bij RTL 4.
Dinsdag 7 juli was het weer raak hoor. We waren natuurlijk weer van de partij bij de première van Terminator “Genisys”. Bij aankomst bij de bioscoop werden we al gegrepen door de bijzondere sfeer. Er stond een Dj buiten te draaien en de prachtige klanken zweefden over het zonovergoten plein voor Pathé. Op het buitenpodium stonden enkele bevallige danseressen hun oogstrelende kunsten te vertonen. Deze lieflijke vertoning stond in schril contrast met de stoere, zware motors die naast de ingang geparkeerd stonden. Liefhebbers mochten zich op en/of naast de motor laten fotograferen. Er heerste een leuke en zeer positieve sfeer op het plein. Eenmaal binnengekomen, zochten we goede plekken op en nestelden ons, met de nodige versnaperingen, in onze stoelen. Klaar voor Terminator.
Deze spetterende actiefilm voldeed helemaal aan de verwachtingen. Uiteraard veel actie, spektakel, avontuur en geweldige special effects. En dat allemaal in 3-D. We moeten toegeven, dat we een paar keer zijn weggedoken om gevaarlijke voorwerpen die op ons afkwamen, te ontwijken.
Wat ons betreft, wederom een geslaagde première. We hebben met volle teugen genoten en kijken alweer uit naar de volgende.
Okay vrienden, we rekenen op jullie aanwezigheid volgende week. We wensen jullie een mooie week toe, in goede gezondheid.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love !
Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU