RE-PLAY BLOG #18

Re-play letters blog zwart #18

Vrienden,

We hopen dat het uitstekend gaat met jullie en wellicht genieten jullie volop van het prachtige weer.
Wat doe je als een helikopter met 2 personen aan boord in de jungle van Suriname verdwijnt ? Zoeken ! Zoeken, totdat je ze gevonden hebt. We zoeken Donavan van Embricqs en Ryatno Kertodikromo.
Als je in Nederland bent, kan je je steun betuigen en de reddingswerkers in Suriname verbaal een hart onder de riem steken, maar als je ook nog mee kan werken aan een benefietconcert in Amsterdam, is het alleen maar mooier. Re-Play heeft haar steentje bijgedragen aan dit concert dinsdag jongstleden. De opbrengst van dit concert zal de zoektocht naar de 2 vermiste mannen intensiveren.
We hopen ze zo spoedig mogelijk te vinden en ze weer in ons midden te verwelkomen.
We hadden nog zo de hoop uitgesproken alleen maar goed nieuws te brengen, maar helaas is de realiteit anders. Zo betreuren wij het heengaan van artiestenmanager Jaap Buijs, die al enige tijd ziek was.
Ook betreuren wij de moord op Mitch Henriquez. We hopen dat het recht zal zegevieren.
We willen toch wel eindigen met vrolijker nieuws en vermelden dat we vorige week vrijdag te gast waren in de Frank en vrijdag show bij radio 538. We hebben in een gezellige sfeer “Aladay” en “Mona Lisa” met live-band gezongen. Het was lekker ontspannen en we hebben genoten. Als je ons optreden wil terug kijken klik danĀ hier.
Okay vrienden, we blijven positief gestemd en begroeten jullie volgende week weer met een lach.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU