RE-PLAY BLOG #16

Re-play letters blog zwart #16

Hallo allemaal,

We hopen dat jullie een fijne week, in goede gezondheid, hebben doorgebracht.
Onze nieuwe single, “Mona Lisa” is in Suriname hard op weg om een hit te worden. Het is bij meerdere radiostations al op de playlist en wordt dus door verschillende stations dagelijks gedraaid. De single wordt door het publiek daar zeer positief ontvangen.
Hoe leuk is het als je een live optreden verzorgt op de radio en de techniek laat je in de steek. Dat lot viel ons ten deel afgelopen zaterdag in Hilversum. Het eerste lied ging prima, maar toen we het tweede lied wilden inzetten, trad er een stroomstoring op. Daar sta je dan, haha. De professionele Dj startte een liedje in en in die tijd konden we het probleem verhelpen. Liedje twee en drie werden zonder verdere problemen vertolkt en zo liep ook dit spannende avontuur goed af.
De dag erna reden we naar Nieuwkuijk om onze bijdrage te leveren aan de tv-opnames van “Toppers van Oranje”. Het was een mooie middag, tussen de vele talentvolle artiesten.
Okay vrienden, tot  volgende week en vergeet niet vrijdag 26 juni naar de Frank & Vrijdagshow op 538 te luisteren want daar zijn we te gast met onze band. Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU