RE-PLAY BLOG #15

Re-play letters blog zwart #15

Lieve vrienden,

Van harte welkom op deze mooie dag. Hopelijk gaat alles goed met jullie.
Het lijkt wel alsof wij in een soort stroomversnelling terecht zijn gekomen, waarbij we van de ene activiteit in de andere rollen. De agenda raakt behoorlijk vol en we zijn daar heel blij mee.
We kunnen jullie vertellen, dat we een heel interessant weekend achter de rug hebben. Vrijdag waren wij bij FunX. Ondanks het vroege tijdstip, waren we klaarwakker toen we Fernando begroetten. Wat een energie heeft die man en het werkt heel aanstekelijk. We hebben heel wat afgelachen.
In de middag hadden wij een afspraak in Breukelen voor een interview voor RTV Rijnmond. Dave had wat interessante vragen voor ons, voor zijn programma “Dave on stage”.
‘s Avonds traden wij op, op een personeelsfeest van Talpa tv. Het was een verrassing voor de aanwezigen en de verrassing was helemaal compleet, toen na ons Dj Afrojack op het podium verscheen.
Gisteren waren we op bezoek bij radio Decibel bij Barry Brand. Ook daar hebben we onze single “Mona Lisa” live gezongen, maar dit was wel een zeer bijzondere uitvoering. Tijdens de uitvoering, stootte een van de leden van Re-Play (we noemen geen namen ) zijn kopje thee om en alle apparatuur dreigde nat te worden. In paniek greep de betreffende persoon naar een doekje en probeerde koortsachtig, onder het zingen de schade zo beperkt mogelijk te houden. De andere mannen kregen dat in de gaten en probeerden wanhopig om het liedje uit te zingen. Helaas waren de lachspieren sterker dan hun wil en onderdrukt gelach was het gevolg. Het was onvergetelijk radio-optreden.
Vraatzuchtige, dood en verderf zaaiende dinosaurussen renden in Amsterdam over het witte doek en wij waren daar getuige van. Als je van actie houdt, special effects, spanning en sensatie, dan is Jurassic World echt een aanrader.
Okay vrienden, we kijken reikhalzend uit naar onze volgende ontmoeting.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU