RE-PLAY BLOG #14

Re-play letters blog zwart #14

Hallo vrienden,

Goed dat we elkaar weer hier mogen ontmoeten. We hopen dat jullie gezond zijn en dat alles naar tevredenheid verloopt.
We zijn de afgelopen week weer druk in de weer geweest met de promotie van onze nieuwe single “Mona Lisa”. Het doet ons wel goed dat deze song zo goed wordt ontvangen.
Zondag jongstleden vertrokken we vol enthousiasme naar Noordwijk om daar op te treden. We werden in een chique hotel ondergebracht en wachtten daar ontspannen tot we mochten optreden.
Toen het tijd was, werden we naar een mooi ingerichte strandtent gereden. Na een leuke aankondiging werden we met luid applaus ontvangen. We lieten ons zoals altijd van onze beste kant zien en horen en het publiek smulde ervan. De feestgangers waren in een opperbeste stemming en de dansvloer stond vol. Na een stevige toegift, werden we teruggereden naar het hotel. Het publiek was tevreden, de opdrachtgever was tevreden en wij waren tevreden. Het was een mooie dag.
Afgelopen maandag mocht Alwin met de schoolkinderen op schoolreis. De bestemming was de Efteling. Gelukkig was het niet druk op de weg en na 45 minuten kwamen ze daar aan. In groepjes stortten de leerlingen zich op de attracties. Helaas ontkwamen ze er niet aan dat ze heel lang in de rij moesten staan. Opvallend is dat meester Alwin heel vaak in het sprookjesbos is gesignaleerd. Of hij ook nog op andere plekken in het attractiepark is geweest, is onbekend.
Morgenochtend zijn we te gast bij FunX en bij “Dave On Stage” van RTV Rijnmond. Daarna gaan we door naar een optreden in Baarn. Het weekend begint leuk.
Okay vrienden, we rekenen erop dat we jullie volgende week weer hier treffen.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU