RE-PLAY BLOG #13

Re-play letters blog zwart #13

Gewaardeerde vrienden,

We vinden het heel leuk dat jullie er weer zijn en we hopen dat het uitstekend met jullie gaat.
Wij hebben een opwindende week achter de rug. O, wat was het spannend om naar de release van onze nieuwe single toe te werken. We mochten het bij radio 538 (Evers staat op) voor het eerst aan iedereen laten horen, op vrijdag 22 mei.
Na weken van voorbereiding en talloze repetities, mochten we op donderdagavond 21 mei onze wekkers zetten. De volgende ochtend moesten we vroeg uit de veren, want we werden om 6.45 uur in Hilversum verwacht. Iedereen had een verstandige keus gemaakt en had al vroeg het warme bed opgezocht. Nadat we in de vroege ochtend de slaap van ons hadden afgespoeld en alle bijbehorende rituelen hadden uitgevoerd, vertrokken we naar mediastad Hilversum. Het is verbazingwekkend hoe leuk de snelweg kan zijn, als je voor 6.00 uur onderweg bent. We konden gewoon doorrijden en kwamen nog voor de afgesproken tijd op locatie aan. Op ons gemak liepen we naar binnen en al gauw zaten we aan de koffie en thee. Niet lang daarna, werden ook heerlijk belegde broodjes gebracht. Nou, dat was al een goed begin.
Voor de introductie van onze nieuwe single “Mona Lisa”, hadden we ervoor gekozen om met een live-band bij 538 op te treden. Deze 4-koppige formatie bestaat uit de allerbeste muzikanten van Nederland. Top-muzikanten, die met gerenommeerde internationale artiesten (zoals Akon), hebben gespeeld. Op drums hadden we Yoran Vroom, op elektrische gitaar Leroy Zichers, op basgitaar Lewis Drenthe en op keyboard Ruben Drenthe. Na een paar keer repeteren, mochten we aftikken voor een oude bekende hit; “Ala day”.
Ongeveer een uurtje daarna, waren we weer in de uitzending. Eerst een kort interview gedaan en toen mochten we eindelijk de langverwachte, nieuwe single “Mona Lisa” doen. Met een gezonde spanning en vooral heel veel plezier brachten wij onze nieuwe song ten gehore. De mannen van 538 waren heel enthousiast en strooiden met complimenten.
Gelijk daarna “ontplofte” social media. Het was een drukte van belang. We ontvingen enorm veel reacties en ook daar regende het complimenten. Iedereen was aangenaam verrast. Men vindt het een mooi en swingend nummer. “Het was ‘t wachten waard”.
Dan was daar ook de première van onze videoclip op dinsdag 26 mei in het Ketelhuis in Amsterdam en de officiële release op woensdag 27 mei op internet.
In het Ketelhuis werden de genodigden, inclusief de winnaressen van onze Facebook-actie, op stijlvolle wijze door onze prachtig uitgedoste figuranten verwelkomd.
We vroegen ons af hoe de gasten op de videoclip zouden reageren.
Na een mooi welkomstwoord en speech van onze manager, Dim Paulson, was het moment daar. Het licht ging uit en de video werd gestart. We keken ademloos naar ons eigen product. Na afloop barstte het applaus los en we konden opgelucht ademhalen. We hoorden alleen maar lovende woorden. Gelukkig was ook deze stap een groot succes.
Woensdagmiddag 17.00 uur kwam de clip vrij voor het grote publiek en Facebook explodeerde weer. We werden bedolven onder de positieve reacties en het was het onderwerp van gesprek.
We zijn iedereen zeer dankbaar voor jullie geduld en voor de warmte en liefde waarmee jullie ons omringen. Dit geeft ons energie om nog veel meer mooie liedjes en clips te maken.
Okay vrienden, we hopen dat jullie inmiddels volop genieten van “Mona Lisa” en we zien jullie graag volgende week weer.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU