RE-PLAY BLOG #12

Re-play letters blog zwart #12

Hey vrienden,

Goed dat jullie er weer zijn en ‘t liefst blakend van gezondheid.
We hopen dat jullie een mooie week achter de rug hebben.
Aan het Re-Play-front wordt flink doorgewerkt.
Vrijdag aanstaande is de officiële release van onze nieuwe single, getiteld “Mona Lisa”. Er wordt intensief gerepeteerd voor het radio-optreden bij Edwin Evers (538) op vrijdag 22 mei. Dit optreden zal plaatsvinden met begeleiding van een band, dus moet er ook met de band behoorlijk gerepeteerd worden. Zowel Re-Play, alsook het gehele team rond Re-Play, zet zich enorm in om alles tot een succes te maken. Vooralsnog verloopt alles voorspoedig. De vooruitzichten zijn geweldig. Zo hebben we samen met onze manager, Dim Paulson, afgelopen zondag onze nieuwe videoclip bekeken en er ontstond een stemming van euforie. Zulke mooie beelden bij een prachtige song. We zullen deze bijzondere clip op woensdag 27 mei met jullie delen. Nog even geduld.
Naast onze gezamenlijke inspanningen, zijn er ook in onze persoonlijke omstandigheden de nodige ontwikkelingen.
Zo is Mark’s gezin een weekje in Portugal op vakantie geweest en heeft zijn zoon Eja voor het eerst met dolfijnen gezwommen. Hij vond dat een fantastische ervaring.
De volgende keer zullen we kijkje nemen in de privélevens van de andere leden van Re-Play. Tot die tijd wensen wij jullie een gezonde en gezegende week.
Okay vrienden, tot volgende week.
Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU