RE-PLAY BLOG #11

Re-play letters blog zwart #11

Vrienden,

We heten jullie van harte welkom op deze dag. Hopelijk hebben jullie een mooie week gehad en we hopen dat jullie gezegend zijn met een goede gezondheid.
Maandag werden wij in de gelegenheid gesteld om de première bij te wonen van de film “Pitch Perfect”.
Dit vond plaats in een opgetuigde Pathé Arena in Amsterdam. Aanvankelijk dachten we dat het om een “meidenfilm” ging en met de nodige vooroordelen reden we naar de hoofdstad. Onderweg bekeken we de files aan de andere kant van de snelweg en prezen ons gelukkig dat wij daar niet in zaten.
Onze vooroordelen leken bevestigd te worden, toen we in Pathé met de roltrap naar boven gingen. De hal was versierd met ballonnen en bovenaan de roltrap was een boog gemaakt van roze ballonnen. We keken elkaar vol verbazing aan en de moed zonk ons in de schoenen. Nadat we in de hal hadden genoten van de klanken van de zoetgevooisde Ayden, begaven wij ons berustend naar de zaal.
De film was nog geen 5 minuten bezig, of ons vooringenomen standpunt werd zwaar afgestraft. De grappen vlogen ons om de oren en we waren onze kritische benadering al heel snel vergeten. Vanaf het begin barstten we uit in onbedaarlijk lachen. Regelmatig gilden we het letterlijk uit en bedachten pas achteraf of we de andere bioscoopgangers niet stoorden. De tranen biggelden over onze wangen. We hadden heel veel plezier met deze hilarische film. Wat een humor en wat een cast. We waren blij dat we op deze uitnodiging waren ingegaan en we spraken nog lang na over deze schitterende film.
Okay vrienden als laatste een primeur. Vrijdag 22 mei komt komt onze nieuwe single uit. De allereerste keer dat we deze plaat live ten gehore gaan brengen zal bij Edwin Evers zijn in zijn programma “Evers Staat Op” op 538. Zoals jullie weten zijn we volop in voorbereiding om dit tot iets moois te maken en kunnen wij niet wachten op dit met jullie te delen.

We zien jullie volgende week graag weer terug en wensen jullie een goede gezondheid en een fijne week toe.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.
Love ! Re-Play.

Terug

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *Menu
MENU